Onze vrienden

De  Zuivelarij

Een coup de foudre, dat is de beste omschrijving die Laura had bij het proeven van de producten van de Zuivelarij. Hun Labneh, ricotta en Berloumi stolen instant haar culinaire hartje. De zuivelarij is de kaasmakerij van trotse stichter David. Ze specialiseren zich in creatieve, niet-courante, wereldse zuivelproducten, vaak met culinaire toepassingen. Een lekker korte keten product, waarbij boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun producten en waarbij ecologisch werken centraal staat.

Sang de Pascual 

Sang De Pascual is een traditionele, ambachtelijke likeur op basis van 100% biologische Spaanse bloedsinaasappelen, deze geven hem zijn natuurlijk fruitige toets. Een jonge gedreven ondernemer ontwierp deze drank, ter ere van zijn grootvader Carlos Pascual. Wij gebruiken hem graag in combinatie met ginger beer in onze Pascual Mule , maar hij is zeker ook lekker met een tonic. In dit  zalmgerecht lift deze drank dit gerecht naar een hoger niveau!

Biopack 

Omdat we zelf proberen zo duurzaam mogelijk te werken, gingen we ook op zoek naar een zo “verantwoord” mogelijke verpakking. Geen evidente keuze, ook niet de meest goedkope, maar wel de enige juiste. Biopack is een 100% belgisch bedrijf dat vandaag pionier is in het aanbieden van biologische verpakkingen in een blauwe en groene lijn.

Kapsuul 

Met hun slogo “bekroon het moment” past hun artisanaal gebrouwen bier perfect bij onze gerechten. Zij bieden een Zomeruur en een Winteruur bier aan, twee zeer smaakvolle bieren. Zomeruur is een hoppig blond bier met frisse citrustoetsen dat extra gekoeld heel erg lekker is. Winteruur is een donker bier, vol van smaak met toetsen van koffie en chocolade, perfect voor donkere winteravonden.

De Lambiek fabriek 

Jo en Laura waren in een niet zo ver verleden collega’s. Laura schreef de recepten voor een retailer en Jo zorgde als biersommelier voor de juiste aangepaste bieren en bieradvies. Beiden verlieten ze het “schip” om hun eigen passie te volgen. Jo steekt de lekkerste Geuzes van het pajottenland in de lambiek fabriek. Onder het motto No Brett, No Glory, een etiket met een hoog rock-and-roll gehalte,  bieden zij allerlei types oude geuze aan.